iPhone 1.1.3 screenshots and features?

 zvonurile despre versiunea urmatoare de firmware a iPhone – 1.1.3 sunt tot mai aproape de noi.

de data asta insa avem imagini si informatii exacte despre ce aduce noul iPhone firmware (sursa care le publica nu este insa una de incredere):

– rearanjarea butoanelor de pe ecran doar printr-o simpla miscare de deget.

– “locate me” – o apicatie similara cu navizon care te localizeaza pe google maps cu ajutorul retelei gsm si a wifi. e un fel de gps gratis si cu o precizie mai mica.

– posibilitatea sa trimiti sms la mai multe persoane odata

– posibilitatea sa adaugi bookmarks din safari pe desktop.

chestia buna e ca odata cu lansarea 1.1.3 este posibil sa avem in sfasit un unlock pt 1.1.2. oare merita sa faci upgrade la 1.1.3? oare cind apare jailbreak-ul pt 1.1.3?

abia astept :)

full iPhone 1.1.3 Photo Gallery HERE! (gearlive.com)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Acum vorbim noi de unlockuri care nici nu se stie daca exista sau nu, dar peste cativa ani cand tot omu’ o sa aiba un iPhone, o sa putem sa facem un upgrade sau downgrade cand vrem noi, fara sa ne punem problema daca functioneaza cartela sim :)

 2. unlock-uri exista. pt toate versiunile mai putin 1.1.2. cel putin deocamdata.

  upgrade sau downgrade poti sa faci si acum. eu am facut asta deja. ca sa fac jailbreak tre sa faci downgrade si apoi uprade la 1.1.2

 3. Pai sper ca nu o sa ne lasam pana nu descoperim cum sa sarim in timp inainte si inapoi:) si de abea astept sa folosesc si eu un digi-soft care sa ma lase sa vad totul direct in fata mea si sa ma joc ca si in filmul “Minority Report” :)

  Sarbatori Fericite la toti si va urez numai bine!
  Radu aka RaMod ( on modmyifone.com)

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. cabral ibacka - cabral.ro &raquo arhiva » iPhone creste la 16GB (??) dar se si integreaza in BMW.
 2. iPhone 1.1.3 interface - video | boio.ro
 3. paulierco’s blog » uÅŸor, uÅŸor apare 1.1.3 care rezolvă multe
 4. totul despre deblocarea iPhone 1.1.2 | boio.ro
 5. iPhone 1.1.3 nu aduce surprize | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*