iPhone 3GS vine pe 2 iulie in Romania?

oare sa apara inainte de prognoza Apple?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Cei de la orange au spus cind i-am intrebat k o sa vina pe la sfirsitul lunii iulie

  2. Who cares, deja au inceput sa apara, neblocate,ver 16 GB undeva la 500-600 euro.Eu zic ca e un pret decent pt cine-l vrea acum-acum . Cat despre Orange, nici nu vreau sa ma gandesc cat va cere pe unu cu ab de xxx eur/luna.

  3. Si care este prognoza Apple? Daca te referi la 9 July, fi mai atent la poza, pt ca este defapt July ’09!

  4. @culdea: scuze ca intervin….dar cand ai intrebat tu …si la ce numar ai sunat sa intrebi???? eu am sunat la 202(acesta este numarul magazinului online orange )si mi-au zis clar ca la mijlocul saptamanii viitoare va intra sigur in oferta orange…..dac data sigura va fi specificat luni pe site….sau daca nu va fi afisata ca reclama pe site putem suna la ei si atunci ne vor da data sigura …care sigur va fi 1 sau 2 iulie…..asta au spus cei de la orange….(EI SPUN CA SUNT DATE OFICIALE) si nu cred ca au motiv sa minta avand in vedere ca in stocul de iphone 16 gb negru este destul de consistent cele albe sau epuizat de ieri ora 17.00..o seara placuta tuturor

  5. Am sunat la 411 dupa care la 733. Iphone 3GS va fi disponibul la SFARSITUL LUNII IULIE. Pretul va fi comunicat atunci. Deci nu pe 2 Iulie sau nici macar pe 9 Iulie. Doar la sfr lunii IULIE !

  6. sal….se pare ca ORANGE se joaca cu rabadarea noastra…nu stiu nici ei pe ce lume traiesc …am sunat astazi la ei (202)dupa ce am intrebat mai multe detalii mi-au raspuns exact in felul urmator : saptamana aceasta la mijloc va aparea cu siguranta …iar apoi a zis ceva de genul: se pare ca nu va mai aparea saptamana aceasta …cu toate ca am fost anuntati ca va fi disponibil dar sigur va fi luna aceasta……daca cineva intelege ceva …..eu nu mai intelg nimik din ceea ce zic astia de la ORANGE

  7. Luna asta (Iulie) sigur va fi disponibil… Dar nu cred ca mai devreme de a doua jumatate. Nu cred ca se refera la Iunie, in niciun caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*