iPad review pentru Romania

Da, a venit momentul cel mult asteptat. Din fericire, Apple a ales sa fiu eu primul tech-blogger roman care sa primeasca un iPad pentru review.

Povestea e simpla: pe 25 martie am fost contactat de catre Apple si mi s-a propus sa fac un review in limba romana, pentru cititorii boio.ro. Am acceptat fara sa stau pe ganduri si a doua zi dimineata aveam la usa un iPad de 64GB, varianta WiFi, incarcat cu toate aplicatiile Apple: Pages, Keynote, Numbers, citeva jocuri si carti.

Asa cum se stie, Apple cere tuturor review-erilor sa pastreze secretul asupra acestui fapt pina la ora si ziua dictate de catre ei. In cazul meu, a fost vorba de ora 7 dimineata a zilei de azi. Nu am putut sa dau decit un tweet scurt: “Ma joc cu o jucarie noua” si am fost deja asaltat de intrebari. Dar am scapat usor…

Am facut o despachetare si citeva filme cu setarea jucariei – pe care le veti vedea in curind.

Tot pe video veti vedea si primele mele pareri despre iPad.

update: da, asta a fost o farsa de 1 aprilie – cel putin partea cu primitul unui iPad cadou de la Apple. Dar in 2-3 zile voi avea iPad cumparat si vei vedea pe boio.ro un review adevarat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*