Babylon Tower – combinatia ideala intre tetris si puzzle 3D

Stii ca nu sunt un impatimit al jocurilor si doar le vad ca pe o modalitate de a petrece niste timp intr-un mod placut. Am dat in seara asta de un joc pentru iPhone interesant. Sincer sa fiu nu am mai vazut asa ceva pina acum.

Babylon Tower este descris ca un Puzzle 3D, dar mie imi aduce aminte de Tetris. Soundratrack-ul e original si daca nu iti place muzica inclusa de developer poti sa-l joci ascultind ce ai tu in iPod.

Iar daca vrei sa ajungi la super-scoruri, Babylon tower are si auto-save pentru sesiunile de joc.

Si nu puteam sa ma joc ceva si sa nu dau si mai departe. Ai sansa sa castigi 4 coduri-cadou pentru aceasta aplicatie daca urmezi 2 reguli simple de concurs:
1. Posteaza pe Twitter mesajul ” Particip la concursul pentru jocul “Babylon Tower” pe boio.ro http://tinyurl.com/yb68ho4 @boioglu “
2. Si lasa un comentariu mai jos cu linkul acelui tweet, dupa ce l-ai postat.
Concursul se incheie pe 5 aprilie.

Update: concursul s-a incheiat. Felicitari castigatorilor: Deltady, Bogdan Dimcea, si adybel. Ei sunt rugati sa-mi dea un mail pentru a le trimite promo-codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*