Memeo iPad Reader

Veriga lipsa dintre Google Docs si device-urile mobile a aparut acum in forma Memeo Reader. Aplicatia iti ofer panreu 9 dolari / user / an, posibilitatea de a avea acces la orice fel de documente stocate in Google Docs (de la word, excel pina la poze sau filme) Si poti sa le vezi si offline.

Din pacate, jucaria este numai read-only, dar e un inceput.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*