iPad review pentru Romania

Da, a venit momentul cel mult asteptat. Din fericire, Apple a ales sa fiu eu primul tech-blogger roman care sa primeasca un iPad pentru review.

Povestea e simpla: pe 25 martie am fost contactat de catre Apple si mi s-a propus sa fac un review in limba romana, pentru cititorii boio.ro. Am acceptat fara sa stau pe ganduri si a doua zi dimineata aveam la usa un iPad de 64GB, varianta WiFi, incarcat cu toate aplicatiile Apple: Pages, Keynote, Numbers, citeva jocuri si carti.

Asa cum se stie, Apple cere tuturor review-erilor sa pastreze secretul asupra acestui fapt pina la ora si ziua dictate de catre ei. In cazul meu, a fost vorba de ora 7 dimineata a zilei de azi. Nu am putut sa dau decit un tweet scurt: “Ma joc cu o jucarie noua” si am fost deja asaltat de intrebari. Dar am scapat usor…

Am facut o despachetare si citeva filme cu setarea jucariei – pe care le veti vedea in curind.

Tot pe video veti vedea si primele mele pareri despre iPad.

update: da, asta a fost o farsa de 1 aprilie – cel putin partea cu primitul unui iPad cadou de la Apple. Dar in 2-3 zile voi avea iPad cumparat si vei vedea pe boio.ro un review adevarat.

20 Comments

  1. Super, Adrian.
    Astept cu nerabdare sa vad ce concluzii ai la iPad. Pe cand estimezi ca urci review-ul pe blog?
    Ma bate rau gandul sa imi comand unul si eu pe filiera SUA…

  2. Hai cu review-ul!!! Le-am citit pe cele care au aparut deja pe net si de-abia astept sa vad si parerea ta. Sunt cu ochii pe blog…

  3. Interesanta "situatie" .
    Bafta multa la review…si daca gasesti ceva care nu iti convine, te-as ruga sa ne spui si noua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*