iPad jailbreak cu Spirit

De plictiseala, am zis sa descarc si sa folosesc Spirit pentru iPad. Nimic mai usor. Totul a durat mai putin de 30 secunde.

Dupa alte 5 minute aveam deja aplicatiile de baza din Cydia: SBSettings, backgrounder sau OpenSSH.

Nu am nevoie de multe din Cydia, dar sunt citeva aplicatii carora le-as fi simtit lipsa pina la aparitia 4.0.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Intrebare.
    Iti sterge poze, content, bookmarkuri, contacte, etc. sau raman acolo si doar il sparge?
    Mersic.

  2. Salut.Am facut si eu smecheria cu spirit si a mers perfect.O problema am…nu am gasit pe nici o sursa in cydia din cele care le stiu eu(hackulo.us;macosmovil) appsync pt 3.1.3.Prin urmare aplicatiile cracuite care le aveam deja instalate merg din nou datora jailbreak-urii…dar altele nu pot pune.Ai cumva o solutie ca sa gasesc appsync pt 3.1.3?.
    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*