Apple killed the MagSafe

Why? I just want to know why? This is the most amazing thing they’ve ever built into a MacBook…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Banuiesc ca incearca sa vanda mai multe accesorii in felul acesta. Mi se parea o idee mai buna sa il lase pe Macbook impreuna cu USB-C, cate un port pe fiecare parte.

  2. @Ghiri: nu e, nici pe departe, o dorinta de a vinde cabluri si accesorii. Ei incearca sa faca un laptop mai subtire si asta este acum singura solutie tehnica.

  3. prefer USB-C pentru ca nu trebe sa mai cumperi extra un Dockingstation, cumperi direct USB-C care are toate iesirile :) si e destul de ieftin fata de un Dockingstation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*