semne

stii ce inseamna asta, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. eu mi-am comandat unu pe 25 august si atunci mi-au spus k va sosi in 15 zile in las vegas…si pe 9 mai am primit mail ca l-au livrat catre las vegas din china si ca miercuri va ajunge…deci GREA TEHNOLOGIA ASTA:))

 2. Apropos de noutati si de extinderi: stii cumva ceva despre cand am putea avea conturi de iTunes pentru Ro? Mie chiar mi-ar placea sa am posibilitatea sa dau bani pe filme si in cazul in care as avea iTunes cu cont, mi-as lua si un AppleTV.

  Presupun ca ar fi ceva ce ar preceda venirea oficiala a iPhone in Romania.

 3. Dar tu traiesti (cel putin asa am inteles) in SUA … si eu as putea sa-mi fac rost de un card din Franta de ex. … dar vreau iTunes in Romania :).

 4. @vlad: da. stau in state. dar contul l-am putut folosi si in romania fara probleme.
  e legat, ce-i drept, de contul de bank of america…dar asta nu cred ca ar trebuie sa conteze. tre doar sa ai un card visa/mastercard

 5. @Vlad
  @Adrian
  Corect. Un card Visa/Master e suficient. Plus o cerere de autorizare a platilor prin Internet pe care o inaintezi bancii unde ai contul. Plus o verificare cel putin saptamanala a pastrarii active a acestei autorizatii. Caci, deh, traim in Romania…
  Eu din cauza sistemului acesta, am pierdut promotiile Ms pentru Vista si Office 2k7… Pur si simplu, dupa ce am autorizat platile -nota bene – a rambursului postal de expediere, zoftele fiind moka, la vreo 2 saptamani, am primit un mail in care mi se comunica ca din motive legate de imposibilitatea efectuarii tranzactiei bancare ordinul meu a fost invalidat. Iar cand am aflat, motivul real a constat in faptul ca dupa autorizarea initiala banca a decis sa retraga autorizarea intrucat dupa 2 saptamani de neoperare a “tragerii” de catre beneficiar a considerat ca tranzactia este falsa sau este rezultatul unui atac.
  Intrebarea este: intr-o tara ca asta, cu asemenea reguli si atatea atacuri phishing, in care ideea de tranzactii pe Internet e clasata ab-initio ca fiind frauda ce sanse ai sa ai/poti pastra un cont iTunes. Si nu numai…
  Spor maxim.

 6. @hypher: d-aia folosesc eu cardul de bank of america. nici o autorizare, nici o intirziere, pot oricind sa fac plati online si sa verific ce am in cont etc…

 7. @Adrian
  “Chi peo – [**] reo” — :P
  sau mai bine sa traduc: “Parsque tu l’aime bien!”
  LOL

  Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*