iPad in cabina pilotilor

Manualele de hartie nu mai sunt la moda. American Airlines le inlocuieste cu iPad pina si in cabina pilotilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sunt incantat sa vad ca lumea evolueaza dar daca se blocheaza Ipad-ul in timpul unei aterizari fortate atunci sa vezi cat de apreciat va deveni manualul de hartie. :
    Sansele sunt foarte mici dar exista.

  2. @Ghiri: exista doua iPad-uri in cabina si sansele sa se blocheze ambele simultan sunt f reduse. In schimb, omul din video spune ca masurile de evacuare de urgenta sunt inca pe hartie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*