Ascunde-ti urmele: foloseste iMessage

Descoperire interesanta facuta de Cnet: un document al “Drug Enforcement Administration” spune cu subiect si predicat ca tot ceea ce trimiti prin iMessage nu poate fi interceptat.

Aentie: Nu este vorba despre convorbirile pe care le ai cu prietenii pe Yahoo Messanger prin aplicatia Messages, ci doar de iMessage – mesale trimise catre un alt device Apple.

imessageic.jpg

Interesant este ca raportul DEA spune ca nu conteaza reteaua in care esti. Asta inseamna ca nici macar operatorul tau GSM nu poate sa ofere anchetatorilor mesajele, chiar daca folosesti reteaua 3G sau 4G.

deaintlwl.png

Nu trebuie sa crezi ca mesajele tale sunt total invizibile unui anchetator. Pina la urma, daca procurorul sau politistul iti confisca telefonul sau computerul pot sa gaseasa acolo arhivele care nu au fost sterse. Asadar, daca esti paranoic… ai o metoda in plus sa te ascunzi mai bine.

via

1 Comment

  1. M-as mira ca cei care vand o astfel de aplicatie sa nu ceara diferite date gen, nume, cnp, numele detinatorului,adresa.
    O astfel de aplicatie mi se pare putin cam prea perfecta, nu uita ca pana si facebook este acuzat ca ofera informati, incanlcand polita de confidentialitate.
    Insa in rest pare ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*