iOS 4.1

Apple a lansat astazi iOS 4.1. Noul firmware aduce citeva imbunatatiri pentru iPhone 4 si iPhone 3G. Pentru iPhone 3GS, noutatile nu sunt majore. Asta daca nu te intereseaza Game Center.

Problema mai mare este pentru cei care depind de Jailbreak, asta pentru ca nu exista inca (pe 8 septembrie 2010) nicio aplicatie care sa jailbreakuiasca noul firmware. DevTeam si Hackerul numit “pod2G” lucreaza la asta, dar pina atunci nu iti recomand sa faci update.

DevTeam a avertizat si ca NU exista nicio metoda sa faci downgrade la baseband. Asa ca daca treci la 4.1 este posibil sa nu mai ai nicio posibilitate de deblocare.

Daca ai salvat SHSH cu Umbrella sau direct in Cydia poti sa te intorci la 4.0.1. Daca nu ai salvat, poate e un moment bun sa o faci acum, cit se mai poate.

iOS 4.1 poate fi descarcat de aici, in functie de device-ul pe care il ai:

iPhone 3G , iPhone 3GS , iPhone 4, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G

Ai trecut la 4.1? Cum ti se pare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. @daniel: ma tem ca nu inteleg ce vrei sa zici. daca nu ai facut back-up la SHSH in Cydia sau local, atunci vei ajunge la 4.1. verifica daca se poate jailbreakui sau debloca inainte sa o faci.

 2. ceau,
  pai mie nici macar nu-mi instaleaza Cydia pe el, se blocheaza la o faza in snOwbreez undeva unde imi cauta ceva, numit… iBSS si asa ramane.:( apoi i-am dat restore din itunes. ori gresesc eu ceva etapa … ori nu-mi merge.

 3. salutare, am si eu o mica pb, nu pot sync ringtonurile din itunes pe tel, ringtonurile sunt facute cu itunes si au sub 30 de sec, e bifat sync ringtones, ringtonurile de asemea si totusi nu merge ceva, sync tot de la contacte pana la filme dar peste ringtonuri parca sare! putin ajutor va cer, multumesc!

 4. am prb cu i phon-ul .am pus din greseala update-ul 4.0.1 si s-a blocat ce pot face? ca nu a aparut codul de deblocare la service.multumesc

 5. salut.. am un iphone 3g si am dat update la 4.1 pot sa fac ceva sa il deblochez sau trebuie sa mai astept pana apare ceva pt deblocare ? recunoaste cartela dar nu am semnal….

 6. stii cumva cam cand o sa appara pt k am auzit k ar aparea ceva pt deblocare in 2 saptamani… este adevarat? sau st doar zvonuri aiurea

 7. ios 4.1 dap stiu dar unlockul pt el stii cand o sa apara?? k am auzit k in 2 saptamani ar aparea…

 8. Si eu am un 3g 8g si iam facut update din itunes la 4.1 telefonu era codat pe orange si mergea, din greseala iam dat update din itunes.si aia a fost .. acum mai asteptam sa apara progamul ca sa le decodam…

 9. dar cu 4.1 iti merge wi-fi k mie mi-a mers pana acum dar acum nu imi mai merge
  cauta retele dar nu gaseste… stii cumva din ce cauza nu merge ?

 10. imi merge doar pe net nu si cartela … o fi ceva din soft wi-fi resofteaza iphone ul . sau o fi bulit wi-fi .vezi ca ai tutoriale pe aici prin site …cum sa il resoftezi

 11. poi l-am resoftat imi gaseste retele dar nu sta conectat… si kiar am incercat sa pun 3.1.2 pe el si nu pot sa fac jailbreak pe 3.1.2 dar pe 4.1 merge sa fac jailbreak… ai vreo idee dc?

 12. poate sa imi spuna si mie cineva dc nu pot sa fac jailbreak cu 3.1.2 dak am facut greseala si am bagat 4.1 inainte??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*