VLC pentru iPad

VLC este playerul meu video preferat. Usor de folosit, cu o interfata familiara atit pe Windows cit si pe Mac OS, aplicatia este una dintre primele pe care o instalez pe un computer nou sau pe un OS curat.

VLC va fi in curind si pe iPad. Compania care dezvolta aplicatia, Applidium, a anuntat ca VLC pentru iPad a fost deja trimis pentru aprobare. Aplicatia va fi gratuita si open source.

Update: Avem si video

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Da totul ok pana aici si eu o folosesc la fel ,nu ai nevoie de aproape nici un codec daca ai vlc intrebarea este daca va fi la fel de util si pe ipad ,adica sa citeasca toate formatele video/audio inclusiv MKV sau va fi doar un player cu interfata diferita care ruleaza doar mpeg si m4v .

  2. la fel si eu pe linux, este printre primele aplicatii (cu GUI) pe care le instalez, faptul ca l-au portat si pe iOS nu e o mare uimire, l-am vazut si pe ARM v9 pus.

  3. @boio pe un ipad eu sunt curios cum naiba pun alte formate video decat cele pe care le stie el? stie itunes ca am vlc si ca vlc stie sa “cante” mkv si alte alea”

  4. imi poti da mai multe detalii,te rog!am instalat si oplayer si am aceeasi problema,dar macar aici vad ca sunt niste setari.daca ma poti ajuta macar cu unul din aceste doua playere,sau poate imi recomanzi altul mai prietenos.mersi mult!

  5. @mircea dragos: eu ma refeream la o aplicatie de computer. Exista programe care iti incorporeaza subtitrarea in film si o poti vedea dupa aceea pe orice device sau pe computer cu tot cu subtitrare. Nu folosesc asa ceva pt ca nu urmaresc filme in alta limba decit engleza. si la engleza nu am nevoie de subtitrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*