iOS 4.1

Apple a lansat astazi iOS 4.1. Noul firmware aduce citeva imbunatatiri pentru iPhone 4 si iPhone 3G. Pentru iPhone 3GS, noutatile nu sunt majore. Asta daca nu te intereseaza Game Center.

Problema mai mare este pentru cei care depind de Jailbreak, asta pentru ca nu exista inca (pe 8 septembrie 2010) nicio aplicatie care sa jailbreakuiasca noul firmware. DevTeam si Hackerul numit “pod2G” lucreaza la asta, dar pina atunci nu iti recomand sa faci update.

DevTeam a avertizat si ca NU exista nicio metoda sa faci downgrade la baseband. Asa ca daca treci la 4.1 este posibil sa nu mai ai nicio posibilitate de deblocare.

Daca ai salvat SHSH cu Umbrella sau direct in Cydia poti sa te intorci la 4.0.1. Daca nu ai salvat, poate e un moment bun sa o faci acum, cit se mai poate.

iOS 4.1 poate fi descarcat de aici, in functie de device-ul pe care il ai:

iPhone 3G , iPhone 3GS , iPhone 4, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G

Ai trecut la 4.1? Cum ti se pare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. Salut Adi , iti cer un sfat … Dak ai avea un iphone 4 neverlocked cu versiune de soft 4.0.2 si ai fi afectat de problema cu senzorul , ai face update la 4.1 ??? Adik ma gandesc jailbreak nu este pentru 4.0.2 , ce as putea sa pierd ?

 2. Cred ca erai singurul om de la care asteptam o parere pe kre sa o iau in calcul , singurul lucru pentru noi din romania sunt jocurile , ink nu am reusit sa gasesc o metoda de plata , ce carduri sunt bune … Multumesc mult !

 3. Am iPhone 3G ?i nu e neverlocked, deci înc? nu m? bag la update.
  ?i la 3G e diferen?? MARE de performan?? între 4.0 ?i 4.1, deci de-abia a?tept noul update. P?cat c? înc? nu-l pot updata :-L

 4. Asta le intrece pe toate pana aqm , nici update’ul nu il mai poti face in liniste … Ca primesti erori peste erori . Asta nu mai este frumos , eror 3184 , eror 1004 …

 5. Multumesc pt sfat am reusit , firmware 4.1 este fantastic pt iphone 4 rezolva multe iar pozele cu hdr sunt bestiale … Recomand !

 6. Se pare ca exista cel putin un exploit pt 4.1 si eu zic ca va exista un jailbreak pentru aceasta versiune de soft.
  Orange, UNDE esti cu iPhone 4 ??? Acum e momentul ideal de lansat !

 7. Salut! ?tie cineva dac? noua versiune de OS rezolva si problema WiFi Not Available.
  Sunt “Grey” de vreo 3 saptamâni si parca nici nu mai simt ca am iPhone.
  Am un 3G cu OS 4.0.1

 8. am un iphone 4g…l-am blocat din greseala si acum nu pot activa telefonul prin iphone, imi cere o cartela valabila, cu vodafone, orange nu merge.
  sa in incerc cu at&t?
  risc ceva daca am abonament la at&t, sa folosesc cartela lor?
  bineinteles dupa ce tai cartela

 9. ciao, am o problema, am un iphone 3G primit din america, iar acolo la fost dat update pe soft de 4.1, intrebarea este: pot sa-l deblochez pentru romania? unde am fost totii mi-au spus acelasi raspuns. NU.

 10. mai am o intrebare: fac totul pana la DFU mode si acolo imi apare sa ii dau restore din itunes. Daca ii dau restore nu se da backup la el sa nu il mai pot folosi? multumesc pentru ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*