iOS 4.1

Apple a lansat astazi iOS 4.1. Noul firmware aduce citeva imbunatatiri pentru iPhone 4 si iPhone 3G. Pentru iPhone 3GS, noutatile nu sunt majore. Asta daca nu te intereseaza Game Center.

Problema mai mare este pentru cei care depind de Jailbreak, asta pentru ca nu exista inca (pe 8 septembrie 2010) nicio aplicatie care sa jailbreakuiasca noul firmware. DevTeam si Hackerul numit “pod2G” lucreaza la asta, dar pina atunci nu iti recomand sa faci update.

DevTeam a avertizat si ca NU exista nicio metoda sa faci downgrade la baseband. Asa ca daca treci la 4.1 este posibil sa nu mai ai nicio posibilitate de deblocare.

Daca ai salvat SHSH cu Umbrella sau direct in Cydia poti sa te intorci la 4.0.1. Daca nu ai salvat, poate e un moment bun sa o faci acum, cit se mai poate.

iOS 4.1 poate fi descarcat de aici, in functie de device-ul pe care il ai:

iPhone 3G , iPhone 3GS , iPhone 4, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G

Ai trecut la 4.1? Cum ti se pare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am achizitionat un Apple TV 2g cu IOS 4.1 pe care l-am jailbreakuit, totul a fost OK, am pus pe el chiar si aTV Flash, aplicatie care ADUCE safari pe acest divice – desi fara player flash netul nu are nici un sens, deaceea regret ca nu a cumparat versiunea cu HDD 40 G.Totul a fost ok pana am facut update de pe Apple TV 2G si dupa update am vazut ca am pierdut totate programele iara IOS era 4.2 (2060). Am incercat jailbreak dar nu reusesc nici cu PC nici cu MAC.Am incercat si revenirea la IOS 4.1 dar in zadar.
    MUltumesc anticipat ptr. timpul pe care mi-l acorzi citind aceste randulete si de ce nu daca exista timp astept SFATURI. O zi buna!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*