HP da in gropi

In ziua lansarii TouchPad, un sef de la HP face declararii aiuritoare. Dar hai sa incepem cu inceputul…

Ca orice companie care se respecta, HP a trimis noua sa tableta cu WebOS la marile site-uri pentru review-uri.

Din pacate pentru ei, concluziile jurnalistilor si ale bloggerilor sunt unanime: TouchPad e o tableta OK, dar nu aduce nimic mai interesant decit un iPad si nu merita bagat in seama.

Si aici intervine declaratia individului de la HP (Richard Kerris – vicepresedinte pentru Worldwide Developer Relations) care s-a trezit sa spuna ca TouchPad-ul nu este destinat pietei iPad si ca ei nu si-au propus sa detroneze tableta facuta de Apple din pozitia de lider de piata.

Hmm, si atunci de ce au facut o tableta care seamana in proportie de 99% cu primul iPad, cu exceptia carcasei de plastic in loc de aluminiu? Si are si aceeasi dimensiune de ecran si se mai si vinde cu acelasi pret…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. a incercat omu… ce vrei? Vede ca iPadu e greu de dat jos dupa tron… pana mea. Au lansat tyableta si sa spere sa vanda drept tinta de darts

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*