Google+ isi schimba fata. Cui ii pasa?

Am avut cont de Google+ printre primii si am impartit invitatii pentru citeva sute de useri. De atunci nu am mai intrat in contul meu.

Google+ nu a reusit sa stirbeasca suprematia Facebook pina acum. Poate si pentru ca Facebook a devenit brusc interesant si din vara anului trecut pina acum a introdus o gramada de functii noi pe linga schimbarile de design.

Google+ arata in continuare bine, dar asta nu prea il face sa atraga mai multa lume. Eu am fost adaugat in “Circles” de 559 persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. zic ca era mai tare google+ daca nu isi schimba interfata, eu il folosesc asa zis pentru (seo)

    Ca si retea de socializare, #Fail nu e bun la nimic, e complicat design-ul, ma enerveaza acele integrari de javascript si jquerry… nu mai vreau retele :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*