Integrame pentu iOS e acum in AppStore

Concurs: vezi, la finalul acestui post, cum poti sa castigi unul dintre cele 4 promo-code-uri pentru “Integrame“.

In urma cu doar 5 zile, boio.ro iti prezenta, in exclusivitate, o super aplicatie pentru iPad – Integrame. Jucaria creata de Victor Campeanu este acum in AppStore si este compatibila atit cu iPad, cit si cu iPhone sau iPod Touch.

Interfata este cu adevarat inovativa. Inca de pe vremea cind am aflat ca Victor lucreaza la asa ceva, m-am intrebat cum va rezolva modul de afisare al definitiilor si cum vor putea utilizatorii sa completeze cuvintele pe verticala sau orizontala. Developerul roman a gasit solutia ideala si experienta Integramelor pe iPad este foarte buna.

Integrame costa 4 dolari, asta si pentru ca platesti o data si apoi poti sa o intalezi pe orice device ai legat de contul de iTunes.

boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga aplicatia Integrame pentru iPad sau iPhone http://is.gd/mQD8rb pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: @sergiudodis, Mousey, @gonzalles76 si @cristifew. Ii astept cu un email pina pe 1 februarie. Codurile nerevendicate vor fi oferite altor cititori boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

  1. Dar pentru facebook nu faci ceva ca pe tritter asta chiar nu o sa intru nici macar in viitor nu ca pe facebook as intra foarte des … dar……..

  2. @KlaudiNhO: eu nu stiu un mod de a face tracking la postarile de pe Facebook. La Twitter este simplu de urmarit. Daca poti sa ma luminezi in sensul asta, poate ca o sa fac ceva si cu Facebook.

  3. Este o cale, se poate face tag si la nume in status se pune un @ in fata numelui, just like Twitter si astfel vezi ca ai fost tagged in un status … so … se cam poate :D

1 Trackback / Pingback

  1. Integrame pentru iOS reloaded | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*