Integrame pentu iOS e acum in AppStore

Concurs: vezi, la finalul acestui post, cum poti sa castigi unul dintre cele 4 promo-code-uri pentru “Integrame“.

In urma cu doar 5 zile, boio.ro iti prezenta, in exclusivitate, o super aplicatie pentru iPad – Integrame. Jucaria creata de Victor Campeanu este acum in AppStore si este compatibila atit cu iPad, cit si cu iPhone sau iPod Touch.

Interfata este cu adevarat inovativa. Inca de pe vremea cind am aflat ca Victor lucreaza la asa ceva, m-am intrebat cum va rezolva modul de afisare al definitiilor si cum vor putea utilizatorii sa completeze cuvintele pe verticala sau orizontala. Developerul roman a gasit solutia ideala si experienta Integramelor pe iPad este foarte buna.

Integrame costa 4 dolari, asta si pentru ca platesti o data si apoi poti sa o intalezi pe orice device ai legat de contul de iTunes.

boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga aplicatia Integrame pentru iPad sau iPhone http://is.gd/mQD8rb pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: @sergiudodis, Mousey, @gonzalles76 si @cristifew. Ii astept cu un email pina pe 1 februarie. Codurile nerevendicate vor fi oferite altor cititori boio.ro

16 Comments

  1. Dar pentru facebook nu faci ceva ca pe tritter asta chiar nu o sa intru nici macar in viitor nu ca pe facebook as intra foarte des … dar……..

  2. @KlaudiNhO: eu nu stiu un mod de a face tracking la postarile de pe Facebook. La Twitter este simplu de urmarit. Daca poti sa ma luminezi in sensul asta, poate ca o sa fac ceva si cu Facebook.

  3. Este o cale, se poate face tag si la nume in status se pune un @ in fata numelui, just like Twitter si astfel vezi ca ai fost tagged in un status … so … se cam poate :D

1 Trackback / Pingback

  1. Integrame pentru iOS reloaded | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*