Exclusiv: Integrame pentru iPad

Stiu, vei zice, Integramele sunt pentru pensionari sau pentru vanzatorii de legume din piata. Asa credeam si eu, pina cind am incercat “Integrame pentru iPad”. Aplicatia facuta de Victor Campeanu m-a uimit prin inovatiile unei interfete deosebite, demna de anul 2011.

In urma cu citeva luni bune, Victor mi-a dat citeva screenshot-uri pentru o viitoare aplicatie de Integrame pentru iPad. La vremea respectiva nu era decit o varianta foarte preliminara a aplicatiei si discutam doar de designul jucariei. I-am dat un sfat si ma asteptam ca aplicatia sa ajunga in AppStore. Cu toate acestea nu am mai auzit de ea.

Acum “Integrame” este gata sa intre in AppStore. Am testat-o timp de 2 zile si mi se pare cea mai inovativa aplicatie romaneasca pe care am cazut-o in ultima vreme. Cu ocazia asta am redescoperit placerea de a rezolva integrame (si am si reusit sa dau gata una de la nivelul avansat in numai 9 minute).

Aplicatia va avea cite o editie noua in fiecare luna, care va aduce Integrame noi, imbunatatiri si citeva surprize. Integrama o sa apara si in varianta pentru iPhone, iar Integramele vor deveni nu numai interactive, ci si motiv de intrecere intre prieteni. Asta pentru ca poti sa iti afisezi rezultatele in Game Center.

Te impotmolesti in rezolvarea unei Integrame? Poti sa trisezi putin cu ajutorului meniului “Solutii”, dar vei fi depunctat. Daca o termini de unul singur, primesti puncte bune pentru nefolosirea meniului in cauza, la fel si daca vei completa corect din prima incercare.

E greu sa ilistrezi adevarata experienta a Integrame pentru iPad doar cu niste Screenshot-uri, dar nu puteam sa nu iti arat cite ceva din ceea ce va fi unul dintre jocurile tale preferate pentru iOS.

ps: si daca nu vrei sa o cumperi imediat, stai aproape de boio.ro. Ti-am pregatit ceva bun imediat ce aplicatia apare in AppStore ;)

update: Integrame pentru iPad este acum in AppStore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Integrame pentu iOS e acum in AppStore | boio.ro
  2. Integrame pentru iOS reloaded | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*