Integrame pentru iOS reloaded

Ce se intimpla atunci cind cititorii boio.ro nu revin sa-si revendice codurile castigate? Dap, promo-code-urile ajung la alti cititori fideli!

Astazi avem doua bucati pentru Integrame pentru iOS – super aplicatia care a la doar doua zile dupa aparitia pe boio.ro a ajuns pe locul 1 in AppStore.

Castiga codurile cine le revendica primul in iTunes. Ca reguli generale: revendica doar ce ai nevoie si daca ai luat un cod, lasa doua vorbe in comentarii.

AW7NAL9NW9FH

PJ6FEF434HHN

Nu ai castigat? Stai pe aproape. Urmeaza si alte concursuri interesante pe boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Aw…cat am cautat articolul ala, si la concursuri, am rasfoit si printre pagini si nu l-am gasit. Oricum felicitari celui care a revendicat codul si felicitari in special lui Adrian pentru ce face. Bafta cu blogul!

  2. Stiu , dar am zis sa anunt sa nu mai incerce si altcineva, oricum felicitari atat castigatorilor cat si tie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*