in atmosfera de acasa

am intrat in noaptea asta in atmosfera de acasa. am dat de site-ul si apoi de stremul radio sky constanta si i-am ascultat putin.

stirile prezentate de Constanta Ursea, vechile gingle-uri : P imi aduc toate aminte de tinerete. mai am 7 zile pina aterizez in Romania…

btw, sky a facut 15 ani. wow … chiar am imbatrinit

later edit: la constanta sunt 12 grade celsius??? nu mai vreau acasa. prefer cele 29 din Orlando, Florida

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. stai acolo nu mai veni aici….cumpara si tu o banca pe acolo daca n-ai ce face ca si asa am vazut ca se dau ieftin :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*