La ce poti sa folosesti Dropbox

Sunt mereu intrebat “ce sa fac cu Dropbox? Nu vreau sa pun chestii pe net”.

Dropbox poate fi folosit la multe altele, iar lista asta este excelenta. Un exemplu:

“Share a Dropbox folder with parents, and point their Macs to that folder as the source for desktop and screensaver images. Then, when you post pictures of your kids to that folder, they’ll show up on the grandparents’ machines automatically.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. @Andreas Suciu: atunci cind activezi dropbox pe anumite telefoane primesti pina la 50GB spatiu pentru 1 sau 2 ani. Ai activat cumva dropbox pe un astfel de telefon?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*