Cum rezolvi problema cu ecranul nereceptiv de iPhone

O știi, mulți au pățit-o: o fâșie de ecran de iPhone nu vrea deodată să mai răspundă la comenzi. Nu exista rezolvare pe cale software pentru că problema e una de hardware. Și Apple știe asta.

Povestea asta e una pozitivă. Daca ar fi așa de ușor și pentru alții…

6 Comments

  1. iPhone 7, touch-ul se blochează din senin, este suficient sa blochez telefonul, iar apoi sa-l deblochez și își revine, apoi again…
    Help?

  2. @Mara: Daca isi revine atat de usor, prima recomandare este un hard reset (Lock button + volume down apasate simultan pentru 10 secunde). Daca acest lucru nu te ajuta, atunci sterge tot de pe telefon (evident, faci un back-up inainte in iCloud pentru contacte, poze si ce mai ai nevoie) si apoi reinstaleaza iOS.

  3. Buna! Am un iphone 7 si l-am scapat in chiuveta, fara apa, impact usor si de atunci ecranul tremura si iconitele de la aplicatii par sa “curga” cumva pe ecran, in plus imaginea de pe exran se vede oarecum in oglinda in partea de jos. M-ati putea sfatui ce este de facut? Multumesc!

  4. Salut. Am o problema la in iphone 11. O fasie din mijlocul ecranului cateodata o ia razna sau nu merge deloc. Blochez/deblochez telu si isi revine. Cateodata e nevoie de 2-3 blocari/deblocari. Ce e de facut? Sa stiu sa caut un service. Sau daca ai tu service lasa-mi un nr de tel si te contactez.

  5. @Gisca Nicusor: eu nu am un service, dar îți recomand să mergi la unul autorizat. Dacă telefon este încă în garanție, atunci poți să-l repari sau să-l înlociești gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*