9 Comments

  1. @Cristina: incearca un hard reset. Daca nu ajuta, este posibil sa fie un telefon defect si, pentru ca e in garantie, poti sa mergi cu el in service sau la cei care l-au vandut si sa le ceri sa-l inlocuiasca.

  2. Buna am aceeasi problema cu telefonul nu imi mai raspunde la comenzi intra singur din una in alta nu pot raspunde nu pot scrie… explica-mi te rog cce pot face pas cu pas…multumesc

  3. Bunaa. Am o problema cu un iphone 6
    Telefonul nu merge cand e rece si inainte ca sa schimb display-ul imi aparea o dunga gri sus. Am schimbat display, dunga nu mai apare dar telefonul tot nu reactioneaza la atingeri. Ce pot face? Dupa ce am luat telefonul din service nu s-a ma blocat deloc 3 zile dar dupa iarasi bu mai reactiona.

  4. Buna! Am si eu o intrebare… Am un Iphone SE si imi apar niste dungi rosii pe ecran, cam la distanta de 5 mm una de alta sa zic, iar ecranul nu reactioneaza la atingere… Practic, tot ce pot sa fac e sa o folosesc pe Siri pentru apeluri… Telefonul este in garantie… pot sa-l duc si sa mi-l repare/schimbe pe baza garantiei intr-o reprezentanta Apple in cazul in care telefonul prezinta defecte mecanica? Multumesc!

  5. Salut Am un iphone 7 plus si dupa un anumit timp de functionare o parte de ecran sau chiar tot nu mai functioneaza touch-ul , nu mai ia comenzile , cateodata ii dau restart la telefon si tot nu merge .nu face mereu cateodata merge perfect cateva ore . Nu a fost lovit si ecranul e cel original ai idee ce poate fii ?

  6. @Bogdan – Un iPhone 7 plus este, probabil in garantie sau la limita garantiei. Ti-as recomanda sa mergi cu el intr-un service.

    Astfel de probleme pot fi generate (daca telefonul nu a fost lovit) si de o husa care il strange prea tare, de o folie aplicata gresit sau care e prea groasa. Daca nu vrei sau nu poti sa mergi cu el in service, incearca un hard reset. Daca asa nu merge, incearca sa il folosesti fara husa / folie. Daca nici asa nu merge, poate ca e un defect de ecran si atunci chiar trebuie sa mergi in service cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*