spioneaza utilizatorul de iPhone

o aplicatie care monitorizeaza apelurile si sms-urile trimise de pe un smartphone merge, mai nou, si cu cu iPhone 3G.

Mobile Spy incalca regulile Apple (pentru ca ruleaza in background si e invizibila utilizatorului) asa ca nu va aparea niciodata in AppStore. o gasesti insa pe site-ul producatorului. costa 100 dolari/an.

inventia e simpla: cel care o instaleaza pe telefonul nevestei, copilului sau adversarilor politici are acces la tot ce primeste/trimite victima cu iPhone. developerii vor scoate si o versiune care sa monitorizeze emailurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*