Aplicatii pentru iTablet

nu stim daca se va chema iTablet sau MacTablet, dar povestile interesante continua sa apara. Developerii bine vazuti de catre Apple au primit o idee: faceti aplicatiile voastre pentru iPhone compatibile pentru cu orice ecran mare.

Asta poate sa insemne un singur lucru:

1. fie Apple ne da un laptop sau iMac cu TouchScreen – ceea ce e putin probabil.

2. fie iTablet sau MacTablet vor merge cu tot ceea ce gasesti acum in AppStore.

Si ce reclama mai buna poti sa ai pentru un produs decit aceea ca toate aplicatiile tale sunt disponibile si pe MacTablet? Cele aproape 120 mii!

Cei care spun ca Nexus One sau Motorola Droid ar fi, in sfarsit, iPhone Killers, tot nu au inteles ceea ce era clar de la inceput: iPhone-ul poate va fi intrecut in specificatii tehnice, dar cele 120 mii aplicatii si jocuri nu vor fi depasite prea curind in numar sau calitate.

Apropo, ce aplicatie de iPhone ai vrea sa o ai pe iTablet, in marime naturala?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Cred ca o sa fie o “incrucisare” intre un iMac si un tablet. Probabil cu un touch screen de 27″ :))

  2. Sincer sa fiu, daca tabletul va merge cu applicatile de pe appstore si atat, mai bine ramai la iphone, macar poti sa-l tii in buzunar, si nu prea am gasit aplicatii la care sa simt nevoia de un ecran mai mare.

  3. Sper ca viitorul gadget sa aiba o marime rezonabila. Sa nu fie nici dublu iphone-ului (prea mic) si nici un MacBook air cu touch (prea mare).

    Trebuie sa fie portabil, dar totusi cu un display rezonabil, bagat intr-o husa finuta sa poata fi transportat lejer.

    Ca soft nu cred ca Apple o sa se chinuie sa faca ceva intre iPhone si Mac ci o sa puna fie una fie alta.

  4. Pfff…pai daca o sa fie un tablet, de ce sa fie limitat la aplicatiile de iPhone? Ar trebui sa ii dea mai multa putere de calcul si sa faca ceva mai interesant…nu ar strica daca ar rula Snow Leopard…

    O sa fie si telefon?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*