voice activated iPhone

zvonuri interesante. at&t se pregateste sa coata pe piatza o noua versiune a jucariei tale preferate: iPhone 2.

deocamdata stim asa: va avea optiune de activare prin voce. asta poate insemna ca vine cu voice-dialing si mai ales pornirea/oprirea comenzilor pt diferite aplicatii tot prin voce. nu e rau.

in plus, tot at&t si mai ales cei din california vor fi primii care il dau lumii.

sa-i credem?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. AT&T scoate iPhone 2? Nu Apple ? :) prin at&t fireste…
    In fine, suna bine asa facilitati, dar ele vor fi mai mult ca sigur “insotite” de un nou bootloader sau de un firmware care va acoperi gaurile de securitate de pana acum. Astfel, vom mai astepta ceva pana le vom debloca.
    Oricum, cea mai mare greseala pe care hackerii de iPhone au facut-o pana acum a fost sa publice si codul sursa al softului de acivare, jailbreak, unlock. Astfel, Apple are pe tava gaurile de securitate…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*