ia si butoane

in cazul in care nu esti multumit de tastatura virtuala…

Tastatura iConnect va fi disponibila in vara la pretul de 150 dolari. cam mult, dar macar ai variante: negru sau argintiu.

Si totusi… ca sa nu iti faci sperante: jucaria din imagine e doar un dock pentru iPhone/iTouch. Nu face altceva decit sa incarce si sa sincronizeze telefonul tau cu iTunes. Daca intre timp va fi hack-uita sa fie si o tastatura pentru iPhone… ramane de vazut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. iPhone nu dispune de “external input API” cum s-ar crede, deci nu e nimic de “hackuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*