iPhone 3G S versus iPhone 3G versus Palm Pre

video spune totul

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Ai dreptate video spune tot… 2 purcele si un AnimalX ne arata cum nu sunt in stare de nimic… una face o poza unui bec (imagine aproape alba cu un pic de negru =~300K)iar cealalta face poza colegului vopsit in cap (imagine complexa =~ 2MB), iar faptul ca Pre-ul a afisat 2 poze inainte IPhone-ului nu spune absolut nimica, as mai face cateva comentarii dar ma abtin.

  2. nu se poate spune ca palm pre a castigat pe bune, mai ales ca cei trei aveau retele diferite.

  3. chiar nu mi se pare relevant, foarte obiectiv vorbind. trebuiau sa trimita aceeasi poza, de preferat una uploadata pe telefon, nu facuta de ei, ca sa fie la aceeasi marime, in primul rand, si in al 2-lea ramd trebuiau sa fie pe aceeasi retea. sa-i dam noi unul jailbreakuit sa vedem ce se intampla, cand il pune pe sprint :D

  4. Ca sa nu mai vb de viteza de pornire(start-up)la cele 2 i-phone, unde e diferenta de CPU?? de ce i-phone 3GS a pornit dupa 3G, care e explicatia?..facea cartofi prajiti sau ce??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*