tastatura pentru iPhone, fara jailbreak

si totusi se poate…

jucaria e creata cu piese care nu valoreaza mai mult de 20$, deci ar putea fi scoasa pe piata la un 30$. nu e rau deloc si este 100% legal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. nu prea ii vad utilitatea.
    parerea mea e ca mai bine ar face un fel de iPhone PC Suite (daca nu e, in engleza, nu in chineza) si sa pot trimite sms de pe calculator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*