CityPodcast – TechVolution – Radu Popescu si proiectul “Buy and Help”


Asta e o idee care-mi place mult. Povestea e simpla: toti cumparam online diverse produse. De ce sa nu alegem ca o parte din banii vanzatorului (nu din banii tai) sa ajunga la o asociatie sau fundatie care are o activitate bine intentionata?

BuyAndHelp.ro functioneaza pe sistemul ProfitShare, doar ca acele comisioane nu se duc in buzunarul unui blogger sau al unui trust media, ci ajung la cei care au nevoie de ei.

Am discutat cu omul din spatele acestui proiect, Radu Popescu. Asculta acest episod din TechVolution si da-l mai departe! Poate asa se duce vestea si o sa foloseasca mai multa lume “Buy and Help”.

TechVolution este podcastul de tehnologie din reteaua CityPodcast.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*