super reclama pentru iFart

stim cu totii cite aplicatii cu tematica “sonora” au aparut pentru iPhone. iFart se detaseaza inca odata cu un concurs de reclame. Baietzii au zis ca ofera 5000 dolari celui care vine cu cea mai buna idee de reclama.

si you tube a fost inundat de mizerii. Printre ele s-a strecurat si un clip foarte bine realizat. Nu cred ca va aparea la TV prea curind, totusi…

Apropo… presupun ca nu vrei sa le vezi pe celelalte

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sincer, foarte sincer nu mi se pare cool nici pe post de gluma, mai ales venind din partea unei femei (ceea ce face ea in reclama)…
    o aplicatie useless, cu o reclama dezamagitoare..yukkkk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*