Hotii din magazinele americane

Sunt tare curios care dintre metodele de mai jos are succes mai mare?

In stanga – un afis postat pe geamul unui magazin ii avertizeaza pe cumparatori ca au camere video. Ce nu inteleg eu este ce lagatira au camerele video cu preturile mici?

In dreapta – o jucarie de plastic te avertizeaza ca e plina cu cerneala. Daca pleci cu camasa fara sa o platesti – alarma face recipientul sa explodeze. Apropo, in state nu prea vezi gardieni din aia de magazin. Aia au de lucru la banci sau prin institutii – nu pazesc rafturile cu sosete si camasi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Au legatura cu preturile mici. Nu mai platesc gardieni adica firme de paza cu asistenta non-stop.

  2. si daca iesi din greseala? si aici vorbesc serios.
    N-as cumpara nimic dintr-un magazin de ala cu chestii care ma omoara daca gresesc.

  3. Cred ca se refera ca reduc furturile si nu sunt obligati sa creasca preturile sa isi scoata si pierderea.Cred

  4. @misu: mie mi s-a intimplat sa cumpar o camasa si sa ma trezesc acasa ca are o jucarie din aia de plastic obisnuita. si nu stiam de ce piuie in fiecare magazin din mall. de aia pastrez chitanta de la casa mereu si platesc de cele mai multe ori cu cardul. ca sa fiu sigur.

  5. nu explodeaza nimic:)) cerneala este pusa doar ptr a evita distrugerea prin rupere. in momentul in care o rupi se sparge rezervorul si pateaza haina;)
    dar oamenii sunt inventivi si au invatat sa le rupa cu grija:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*