Apple lucreaza la iPhone HD

Si nu unul, ci doua modele diferite de iPhone – GSM si CDMA. Cel putin asa sustine WSJ.

Noile jucarii vor fi fabricate de catre aceeasi companie din Taiwan.

Printre noutatile aduse de noul iPhone HD (sau 4G) se numara: un ecran cu rezolutie de 960×640 – adica dublu fata de actuala rezolutie, o camera secundara (in fata) si multi-tasking.

Mda, stiu, povestea cu multi-taskingul tine mai degraba de firmware si nu de hardware.

Noile iPhone vor aparea pe piata unde in august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Foarte tare! Daca chiar e asa (rezolutie dubla, camera in fata) atunci se apropie veritginos de "telefonul perfect". Nici nu vreau sa ma gandesc ce aplicatii vor aparea pentru a se folosi de cele doua camere.

  2. @gabyavra: 3 metode: mai intai ma uit la adresa. daca e ceva gen gigel@yahoo.com e clar ca nu e in regula. apoi folosesc unul din multele site-uri care iti spun daca adresa e falsa sau nu si in ultimul rind, trimit un mail la adresa respectiva ca sa-mi confirme omul ca este sau nu reala.

    99% din cazuri nici nu mai e nevoie sa ajung la al 3-lea pas.

  3. Neah, nu cred ca ai folosit tu o metoda prea buna pentru verificare :) Poti sa-mi scrii oricand nu e nici o problema, doar ca verific mai rar emailul, atata tot. In rest, sa auzim numai de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*