Browserul mobil nu conteaza

Au inceput sa ma distreze comentariile gen:

“Intra pe Browsermarks sau pe site-ul X si sa vezi cit de repede randeaza IE9 de pe Windows Phone Mango stelele sau nu-stiu-ce browser de pe Android culorile de la un grafic. iPhone 4 e mult mai slab!”

Poate ca asa este, dar experienta unui telefon nu este data de cit de bine se vad niste stele intr-un browser, ci cit de bine se misca aplicatiile de care ai nevoie si mai ales daca ele exista!

Nu stiu cum folosesc userii de Windows Phone telefonul, dar eu nu intru in browser decit odata la o saptamana. Chiar si pe iPad!

99,9% din experienta mea mobila se desfasoara in aplicatii. Si ca sa vad ce mai fac prietenii pe Twitter sau Facebook, sa postez o poza pe Instagram sau sa citesc un articol in Instapaper nu am nevoie deloc de browser si nici nu ma intereseaza cit de bine sunt randate nu-stiu-ce stelute.

Dovada este si felul in care arata Home Screen-ul meu: Safari este pierdut undeva pe randul al doilea, nu in Dock.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Asta e la fel ca aia cu “IE9 este mult mai rapid decat Chrome sau Firefox” – daca rulezi un test facut de Microsoft , gazduit pe servere Microsoft :-))

  2. Totul se raportează la câteva fracțiuni de secunde…nu e relevant care se încarcă mai repede…nu în asta stă calitatea unui telefon…


  3. necesitatea unora de a demonstra ca apple e inferior!Nu ne intereseaza,pt ca apple este un etalon,contestatarii o arata,nu?

  4. Apple face produse pentru oameni, nu pentru teste. Am mai spus-o si ma repet, este valabil si pentru mac-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*