Google Voice pentru iPhone

Google a lansat in sfarsit aplicatia oficiala pentru Google Voice. Design simplu si elegant, logo la fel de simplu dar care nu imi place deloc.

Cu Google Voice poti sa iti accesezi contul direct de pe iPhone, sa primesti push notifications, sa trimiti mesaje text in US si sa suni international foarte ieftin. Si cum ii sta bine unei aplicatii facute de Google: e Free.

Mai au un singur lucru de facut: sa duca Google Voice si in Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*