Playbook cu lingurita

RIM are curaj sa posteze pe net un prin clip cu Playbook in care demonstreaza doar browserul.

Doua amanunte interesante: iPad are buton “.com” pe care ei nu il folosesc, iar la PlayBook, ca sa selectezi textul trebuie sa treci cu degetul peste URL ca pe computer.

Ti se pare rapid, nu? Well, pina iese playbook pe piata o sa avem deja a doua generatie de iPad si RIM raman iar cu un pas in urma. Sau cu 10 pasi…

4 Comments

  1. Amanuntele despre care vorbesti mi se par nesemnificative in comparatie cu diferenta de viteza,care este mult mai buna chiar si atunci cand se incarca Flash.

  2. De acord cu Sorin,si de altfel scopul butonului “.com” nu exista in testul asta,care face comparatie de viteza de randare a paginii web,nu a abilitatii de keyboard man a celui care a facut clipul.

    Incet incet (sper) o sa apara din ce in ce mai multe produse mai bune decat cele bazate pe iOS,la preturi mai mici.

  3. Având în vedere că apple a ales să nu includă flash în planurile ios, ar fi trebuit ca safari să fie flawless. Numai în ultima lună am avut vreo trei probleme ce nu apăreau în simulator, ci doar pe ipad.

    Iar partea cu selectarea textului… C’mon! Address bar-ul are un X. Sunt destul de sigur că ăla e pentru a È™terge toată adresa. :)

  4. eu nu prea am incredere in testele astea de viteza a browserului… dar merge chiar frumos cu flash ce`i drept.

1 Trackback / Pingback

  1. Comparatia din Kindle Fire si iPad mini | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*