Campania “Get a Mac” la final

Apple a distrus toate dovezile referitoare la campania “Get a Mac”. Seria reclamelor care incepeau cu “Hello I’m a Mac and I’m a PC” a starnit ani de zambete generate de adevarurile spuse. Acum totul a disparut de pe apple.com

Paginile au fost inlocuite de noua campanie “Why You’ll love a Mac “. Apple descrie in citeva pagini tot ceea ce trebuie stiut despre Hardware, Software, Sistemul de operare, suportul tehnic si compatibilitatea cu diferite periferice si tipuri de documente.

Asta imi face si mie munca de explicare muult mai usoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*