Un Super Update pentru Android

Ca sa nu ziceti ca nu scriu si despre alte sisteme de operare mobile, azi va povestesc ce aduce update-ul la Android OS 2.1. Sau mai degraba ce se intimpla cind faci update:

Text and Picture Messages

Text and picture messages will be deleted with this software update. You can back up text and picture messages by forwarding them to an email address.

* Open the Messaging application

* Tap and hold on the desired text or picture message

* Tap Forward

* Enter an email address then tap Send

Applications

Applications will be deleted with this software update. You will need to re-download the desired applications from the Market after this update completes.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. @Dan B . Intamplator chiar ai dreptate. Mai nou insa iti poti crea o partitie separata pentru APPS iar restul informatiilor pot fi stocate pe card. Pentru cineva care cunoste ce trebuie sa faca nu ar fi motiv de ingrijorare. Totusi sa dai un anunt ca asta…ditamia compania…Se pare ca si HTC au ceva samanta de roman. Se incadreaza perfect in stilul romanesc de a face afaceri (cel putin cel cu care am intrat eu in contact in ultima vreme).

 2. @Duxx
  HTC nu e google ,nu HTC face softul ,asta ce vezi mai sus este din cauza softului ,si apple face update-uri la iphone da iti pune absolut totul la loc mesaje,aplicatii ,notite ,pan si salvarile din aplicatii ,asta e diferenta .

 3. @Adrian Dap…ai drepatate, am facut o confuzie de la oboseala…totusi ideea de baza se pastreaza.

 4. Cred ca va inselati amandoi ;)

  Sunt fan apple si long time iPhone user, dar mai nou am trecut la Nexus one (dupa HTC Hero si Desire).

  Este vina HTC. Ei si-au bagat nasul destul de adanc in OS-ul Google. Si pentru a face update trebuie intr-adevar sa pierzi tot.

  Pe Nexus, cu stock OS nu e asa.
  Ba mai nou in Froyo update se comporta exact ca iPhone-ul. ai totul pe card.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*