google retrage EULA

nu va ganditi la prostii… nu am scris acel cuvint .. intr-o forma gresita. chiar am vrut sa zic EULA (End User Licence Agreement).

este vorba despre noul lor browser – chrome. baietzii de la google au fost acuzati ca in conditiile impuse la instalarea Chrome ei cereau utilizatorului sa accepte ca orice fel de date personale sa fie folosite de google. povestea in sine nu era de speriat oricum. ei vroiau doar sa aiba control mai mare asupra reclamelor adSense.

trasi putin de urechi, google au dat inapoi, isi recunosc greseala si sustin ca vor schimba termenii.

ok. si acum sa treaca la treaba. vrem un browser complet nu doar o jucarie in beta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*