the colours of 3G iPhone

stiu: photoshop si zvonuri. dar tu ce culoare alegi?

pe 9 iunie va fi anuntat oficial. pe 19 iunie va fi in magazine.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. salut.
  data de 9 iunie este batuta in cuie??ar fi extraordinar sa vina si in romania iphone 3g desi eu cred ca vor aduce decat actualul iphone pt moment asa ca iar va trebuie sa stau sa ma chinui sa-l aduc din state.
  mai am o intrebare la tine: ce dracu se intampla cu ushow??? imi lasa impresia ca sunt niste impostori….pur si simplu au disparut nicio informatie nou dupa ce m-am inscris la ei pt versiunea beta,site-ul nu mai este updatat…nu inteleg.in fine poate ai tu mai multe informatii.
  sper sa nu te schimbi si sa ramai acelasi izvor de informatii pt iphone.datorita tie am ajuns specialistul iphone din cartier :P
  bafta.

 2. @cosmin: nu, data de 9 iunie nu e batuta in cuie. ea este o data care a fost calculata tinind cont de faptul ca pe 9 iunie este wwdc. atunci probabil ca steve jobs va anunta iphone 3g.

  nu cred ca in romania va fi adus primul model de iphone, ci cel nou.

  ushow nu mai merita asteptat. eu folosesc (in ocaziile rare cind am nevoie) iPhone video recorder.

  ce mijto suna asta cu specialistul iphone din cartier. pai atunci eu ce sunt? specialistul iphone din romania? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*