categories – ascunde aplicatiile in foldere

stiu ca odata cu AppStore si Cydia ai o gramada de aplicatii pe ecran. eu le-am ales numai pe cele .. de baza si am vo 3-4 pagini.

“poof” din Boss Prefs face treaba buna cind e vorba sa le mai ascunda, dar parca tot nu e de ajuns.

azi noapte a fost lansat (si azi dimineata deja a fost upgradat) categories. aplicatia gratuita poate fi gasita in Cydia. inca e intr-un fel de beta (adica are probleme), dar daca ai neaparat nevoie, poti sa o instalezi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. sal.
    Am si io o problema cu routeru wireless, cand incerc sa ma conectez dp iphone in cydia si sa instalez vreun program primesc eroarea asta “NetDB: apt.saurik.com nodename nor servename provided, or not known” , trb sa fac nijte setari in router ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*