non-Tutorial: cum sa spargi parola de iPhone

asta nu e un tutorial pt cei care gasesc iPhone-uri pe strada si vor sa treaca de parola ci o informatie menita sa te protejeze pe tine, ca si utilizator de iPhone a carui jucarie ajunge pe mainile altora.

daca ai in fata ecranul in care se cere codul de 4 cifre si apesi butonul de “emergency call” urmat de Home button de 2 ori ajungi direct in meniul iPhone. aceasta pare sa fie un bug al lui 2.0+.

ai 2 metode prin care poti sa eviti un necunoscut sa profite de informatii din telefonul tau.

 1. mergi in General -> Home Button si alege iPod ca si meniul pentru “apasarea dubla de home button”
 2. daca ai BossPrefs instalat poti sa alegi aceasta aplicatie ca default pt 2xHome Button. aceasta alegere te ajuta sa dai de icoanele aplicatiilor daca ceva e in neregula cu springBoard-ul

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Ai dreptate si n-ai dreptate :)

  Depinde cum consideri un emergency call.

  Exista varianta clasica in care un telefon de lasa sa suni la 112 sau la 911.

  Exista varianta Iphone care te lasa sa suni la orice numar.

  Si mai exista varianta Iphone care te lasa sa suni la un numar din favorite.

  Cel putin la Iphone 3g cu 2.0.2 asta este manifestarea. Cand apesi pe Emergency call si day dubluc click pe home, te duce direct in “Favorites” de unde poti sa suni.

  Gandeste-te putin. Cel putin in Romania numarul de urgenta nu este cunoscut de toata lumea (statistic este cunoscut de 20% din populatie). Atunci ce faci? Apple ti-a dat posibilitatea sa suni la un numar care-l ai in cap tot timpul (numaru iubitei/iubitului sau numarul de la birou). Sau mai mult, n-ai memoria numerelor asa ca ai prefera sa ai acces la numerele favorite pentru a suna pe cineva cunoscut/apropiat.

  Si problema de securitate exista si nu exista. In cazul in care telefonul este pierdut sau iti este furat cel mult hotul va da cateva telefoane internationale si iti va afla cateva numere favorite. Dar nu va avea acces la toata agenda, mail si calendar. Informatii poate mai valoroase pentru o companie decat cateva apeluri internationale.

  Si oricum un hot cand iti fura telefonul primul lucru pe care-l face ii socate cartela ca sa nu poata sa fie urmarit.

  Am zis! :)

 2. Si intr-adevar este un bug ca te lasa mai departe de favorite :).

  Ce vroiam sa spun este ca ceea ce a gandit Apple este totusi un lucru bun. Implementarea e gresita :).

  Si nu ma intelegeti gresit. Pana sa apara IPhone am avut in jur de 10 telefoane/pda-uri pe Windows.

 3. Poti oferi o solutie si pt 3.1? Am aceeasi problema, am gresit codul si nu reusesc sa-l deblochez.

  Multumesc

 4. hei..am nevoie de ajutor ..am un Iphone 3gs si nu mai stiu condul de deblocare.. :(( cum il pot afla ?

 5. am blocat un iphone 3gs 16GB iar la deblocare am introdus de mai multe ori codul deacces gresit ,iphonul acum este nefunctionabil nu se mai aprinde .ce as putea sa fac in acest caz ,atept raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*