Google Android vine pe 23 Septembrie

google nu prea face valva cu jucariile lor. Android e un fel de copil trist al telefoniei mobile care pina acum a trecut din faza de incubator in faza de poze coloarate.

martea viitoare il vom vedea in sfarsit si il vom tine in mina. lansarea are loc la new york si va fi facuta de google sub umbrela t-mobile usa.

si ca sa nu fiu rau, promit sa ma joc cu el si sa-mi spun parerea. stiu ca nu are cum sa fie la fel ca iPhone OS, dar poate ca google a facut treaba buna…

in alta ordine de idei, BMW va lansa jucarii care vor avea un mic display pe bord si unde poti sa cauti orice pe google.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. sincer sa fiu, urmatorul telefon pe care-l voi cumpara va fi pe platforma android. Promite multe. Ex. cauta ceva de genu busola digitala android pe youtube, si vei vedea ce va putea face. totul depinde de hardware.

  2. Vroiam sa fiu “uimit” si am intrat pe youtube cautand exact ce ai spus tu si nu mia gasit nici un rezultat. Nici macar la busola android. Sau poate k lau sters. Sau poate k ai vazut tu ceva si nu stii ce anume. Pana astepti tu ceva care promite multe exista momentan ceva care face multe. Si dk cei de la apple au avut nspe mii de buguri care abia dupa 1 an au fost aproape rezolvate inchipuie-ti cum va androidul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*