firefox 3 – download day

mozilla vrea sa bata recordul la downloaduri pt firefox 3. nu, nu tre sa dai buzna acum. asta se va intimpla undeva in urmatoarele sapatamani cind va fi lansat browserul.

eu unul stiu ca il voi descarca imediat. nu numai pt ca vreau sa fac parte din cei care vor contribui la realizarea recordului, dar mai ales pentru ca firefox 3 merita.

pina nu demult foloseam ie7 in paralel cu firefox 2 si safari pt windows. acum am ramas cu safari si firefox 3 rc1. ultimul se misca putin mai bine si cind va avea si add-on-urile toate aduse la zi o sa fie si mai bun.

update: exista deja 1227 de romani care si-au exprimat intentia sa descarce firefox 3 in ziua respectiva. cam putini…

Download Day - English

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. incearca IE7 cu add-onul IE7Pro, e un add-on free care are absolut orice ai nevoie: sesiuni, salvare de grupuri de taburi, crash recovery, dwld video de pe youtube, mouse gestures, user scripts, add blocking chiar eficient in sensul ca reclamele binecunoscute nici nu mai apar pe pagina, flash block(blocheaza chiar si reclamele flash ft enervante) si mult mai multe chestii, toate integrate in IE7.. a si dwld mangere cu pause si resume si spell checking. Eu am renuntat la firefox din cauza add-on-ului astuia

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mihai Seceleanu | Blog Archive » Comunitatea Firefox, in lupta pentru un record mondial
  2. 17 iunie - ziua recordului firefox 3 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*