dell: no linux for you!

intru pe chat-ul de suport pt vanzari de la Dell sa-i intreb despre laptopul cu bateria de 19 ore. dupa 2 intrebari, baiatu de la dell a dat bir cu fugitii : D

adrian boioglu: first of all, is this the one with the 19 hour battery?

SMB_Matthew_Powers: to get that much battery life you will need a 9 cell and the 12 cell slice on the e6400

adrian boioglu: ok. i see it comes with vista or xp. can i get it with linux too?

System: Thank you. Your Dell Chat session has ended.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pai cind faci si un chat cu HP? Ii intrebi despre laptopul cu bateria de 24 de ore si daca o sa il vinda si cu Vista :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*