priza multipla

uite un design nascut din frustrarea romanului care sta la bloc si are o priza pe camera. i guess…

stii ca promovez creativitatea romaneasca si cind am vazut ca design-ul prizei multiple este semnat de un roman, am zis sa dau povestea mai departe. Nu stiu cine este Ionut Predescu, dar vad ca e talentat. Pozele nu au nevoie de nici o prezentare…

vreau si eu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Priza multipla este foarte originala si interesanta si deasemenea incalca toate normativele de instalatii electrice “care este”. Nu spune ca normativele sunt doar asa niste reglementari optionale pentru ca nu este asa. Obiectul este periculos rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*