iKonect – LinkedIn pe romaneste

am primit pe mail o invitatie cu cod secret. iKonect ma cheama sa fac business networking in Romania.

Reteaua e in “exclusive beta”. “Exclusive” pentru ca nu oricine are acces sa se joace pe acolo si “beta” pentru ca nu merg toate butoanele.

nu puteam sa rezist tentatiei de a incerca jucaria. Nu folosesc LinkedIn, asa ca o varianta romaneasca a produsului nu e tocmai ceva ce imi lipsea acum, dar mi s-a spus ca pot sa dau mai departe 10 invitatii, asa ca o punem iar de un concurs mic.

de data asta e mai simplu: primele 10 comentarii de la postul asta primesc cite o invitatie pentru Prima retea sociala de business din Romania. daca nu ai nevoie de invitatie, o poti da cuiva care chiar o foloseste.

si un mic sfat pentru Rockmedia (creatorul iKonect)- o aplicatie pentru iPhone/WinMo, care sa iti permita sa faci tot ceea ce ai face in browser, e cea mai buna metoda prin care puteti sa ajungeti in inima publicului.

nu e nevoie sa mai zic ca adresa de mail lasata in comentarii trebuie sa fie una reala, nu? doar asa vei primi invitatia.

update: 5 dintre invitatii au fost deja expediate. cind o primesti pe a ta, poti sa lasi feedback mai jos, in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

 1. @ALL: wow, se pare ca povestea a avut un succes mai mare decit ma asteptam. primii 10 isi vor primi invitatiile. pt restul, am sa discut cu rockmedia sa cer mai mule invitatii. daca se poate…

 2. A avut super succes povestea datorita manipularii, parerea mea. Ai lasat intentionat doar 6 posturi la vedere si restul commenturilor in pending, astfel toti au crezut ca mai sunt 4 invitatii cand de fapt tu aveai peste 18 commenturi unapproved :)

  Smart :)

 3. @Dragos: nu am acces la net tot timpul. comentariile au stat in moderare pina cind am ajuns la un laptop conectat la net.
  comentariile sunt in moderare by default, din totdeauna.

  sper sa pot da tuturor!

 4. daca iti reuseste discutia cu rockmedia si mai faci rost… pls directioneaza una si catre cristina.constantinescu la gmail. merci!

 5. @ALL: teoretic toti cei care au lasat comentarii pina acum, au primit invitatia. daca ai lasat comentariu mai sus si nu ai primit-o, poti sa-mi dai un mail.

 6. Am primit si eu invitatia. Multumesc.

  Din pacate, se pare nu numai ca serveru’ “ar fi luat foc” ;p, dar inca “arde cu flacari vii”, mai ceva ca incendiile forestiere cu care ne-am obisnuit deja, din California sau aiurea din lume.

  Intrebarea e: reusesc sa-l “stinga” sau asta ar fi numitorul comun al “biznusului” autohton in vremi de criza actuale?

  Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*