iOS 7 si gravitatia

Sunt micile schimbari din iOS care il fac mai interesant. Daca pina acum bounce-ul era unul clasic, de elastic, iOS 7 aduce un bounce care stie ce inseamna gravitatia.

Si daca tot discutam despre iOS 7, o chestie interesanta este si fapul ca poti sa-ti folosesti capul pentru a-l utiliza. La propriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.