funar si maghiarii

la ora asta probabil ca romania sti despre initiativele legislative ale lui funar. televiziunile comerciale nu ar fi scapat ocazia sa-l atace sau sa faca mijto de el.

bineinteles ca au inceput deja sa apara scrisori deschise sau de protest din partea diferitelor asociatii. nu asta voiam sa zic…

m-a distrat tupeul dublat de minte in pionezea unui senator roman. nu e singurul, dar asta face parte din categoia distractivi.

cum sa propui “acordarea de compensatii materiale maghiarilor care doresc sa paraseasca Romania”??? e atac la etnie, asta inteleg.

dar ce te faci daca aia chiar pleaca? de unde scoti banu?

dar ce te faci daca si romanii de alte etnii, sau romanii de origine… romana vor compensatii material pt ca au trebuit sa suporte traiul de romania si mai ales ideile unor senatori?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*